شرکت دیباتجارت خاورمیانه موفق به اخذ گواهی ثبت اختراع استیک آلکالاین گردید.

از این رو تولید، بهره برداری و یا فروش محصول فوق بدون اجازه رسمی از مخترع جرم بوده و پیگرد قانونی خواهد داشت.

استیک آلکالاین یک فیلتر قابل حمل است که هرگاه در بطری نیم لیتری آب قرار بگیرد،

یون فلزات قلیایی نظیر منیزیوم و کلسیم را به آب داده و با تولید آب غنی شده با هیدروژن خواص سلامتبخش دارد.

شرکت دیباتجارت خاورمیانه به مدیریت جناب آقای آرش منتظر صاحب، با توجه به سالها تلاش مستمر در زمینه نوآوری و بهینه سازی محصولات آب قلیایی توانست اختراع فیلتر قابل حمل آب قلیایی را با نام تجاری استیک آلکالاین در مرکز ملی ثبت اسناد کشور به شماره  شناسایی 93713 به ثبت برساند.

از آنجا که استفاده از این محصول منحصر به فرد برای سلامتی جامعه الزامی است شرکت دیباتجارت خاورمیانه اقدام به نوآوری و بومی سازی محصول استیک آلکالاین نمود. فرایند نوآوری این محصول بیش از 28 ماه زمان برد و در حدود 8800 آزمایش علمی جهت بهینه سازی این محصول صورت گرفت.

در تاریخ 95/12/22 اظهار نامه ثبت اختراع محصول استیک الکالاین در اداره ثبت اختراع کشور ثبت گردید. در نهایت در تاریخ 96/7/10 مدارک و مستندات مربوطه توسط مرکز مالکیت معنوی بررسی و گواهی ثبت اختراع این محصول صادر گردید. این گواهی به مالک آن حق انحصاری می دهد که به موجب آن وی می تواند از سوءاستفاده تجاری از اختراع توسط سایرین جلوگیری یا آن را متوقف کند.

دیگر مزایای اخذ گواهی ثبت اختراع به شرح زیر می باشد:

۱-     ابزاری قدرتمند برای اقدام قانونی علیه تقلید کنندگان و سوء استفاده کنندگان

۲-      خطر کمتر نقض حق

۳-     موقعیت قدرتمند در بازار و امتیاز های رقابتی

۴-     دسترسی به فناوری از طریق لیسانس دو جانبه

۵-    دسترسی به بازار های جدید

۶-     استفاده از صندوق حمایت از پژوهشگران کشور

۷-     توانایی بیشتر برای دریافت وام و جمع آوری منابع مالی

۸-     درآمد مضاعف از محل تفویض اجازه بهره برداری

۹-     وجهه مثبت شرکت یا بنگاه صاحب اختراع

۱۰-  استفاده از مزایای بنیاد ملی نخبگان

۱۱-  استفاده از تسهیلات شرکتهای فناور و دانش بنیان (1)

اطلاعیه:

بر طبق بند ب ماده  ۱۵  قانون ثبت اختراعات، مالک می تواند علیه هر شخصی که بدون اجازه از محصول اختراعی بهره برداری انجام می دهد و به حق مخترع تعدی  کند و یا عملی انجام دهد که ممکن است منجر به تعدی به حق مخترع شود به دادگاه شکایت کند.

هر شخصی که با علم و عمد مرتکب نقض حقوق صاحب اختراع مندرج در ماده  ۱۵( ساخت‌، صادرات و واردات‌، عرضه براي فروش‌، فروش و استفاده از فرآورده‌، و ذخيره به قصد عرضه براي فروش‌، فروش يا استفاده از فرآورده،..‌بدون اجازه مالک) شود، مجرم شناخته شده و علاوه بر جبران خسارت  به پرداخت جزای نقدی از ده میلیون ریال تا پنجاه میلیون ریال یا حبس تعزیری از نود و یک روز تا شش ماه یا هر دو مجازات فوق اعم از جزای نقدی و حبس محکوم خواهد شد.

به نظرمی رسد؛ قانون در قبال نقض کنندگان حق اختراع  موضع سخت و محکمی اتخاذ نموده است  خصوصا اینکه، در حبس نیز بیش از نود روز در نظر گرفته، که قابل تعلیق و تبدیل نمی باشد. (2)

اخذ گواهی ثبت اختراع استیک آلکالاین

منابع:

  1. ویکیپدیای فارسی
  2. قوه قضائیه، سازمان ثبت اسناد کشور